De reeks wordt ondersteund door een digitale leeromgeving. Deze omgeving staat open voor álle ABD’ers, ongeacht of je wel of niet aan de reeks deelneemt. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen manier en moment kennis nemen van de behandelde thematiek.

In de digitale leeromgeving kun je per lezing en workshop artikelen, filmpjes, eventuele voorbereidende opdrachten en informatie vinden. Daarnaast is ook alle informatie (en meer) gebundeld in een overzichtelijke kennisbank. Via het mededelingenbord kun je ook nog vragen stellen of in contact komen met andere ABD’ers op dit onderwerp.

ABD’ers die niet kunnen deelnemen maar wel de informatie uit de reeks willen kunnen raadplegen, kunnen zich via abdontwikkeling@minbzk.nl hiervoor aanmelden. Je krijgt dan toegang tot deze informatie maar bent geen deelnemer aan de reeks.

Ben je wel als deelnemer aangemeld voor de reeks? Dan vind je het digitale thuis van de reeks door op deze link te klikken: ABDleeromgeving