ABD blad

In dit papieren magazine voor en door ABD’ers delen topambtenaren ervaringen en geven ze een inkijk in hun werkzaamheden. Het ABD Blad verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 2.000  stuks. Geïnteresseerden kunnen de pdf’s van het ABD Blad downloaden via www.algemenebestuursdienst.nl.

De belangrijkste artikelen ver­schijnen ook in de vorm van een e-zine, ook te vinden op de ABD-website.

Covers ABD Blad

Nieuwsbrief Algemene Bestuursdienst

In de wekelijkse ABD-nieuwsbrief staan actuele berichten rond ABD’ers binnen en buiten de Rijksoverheid centraal. Daarbij gaat het om benoemingen, vacatures, bijeenkomsten en  achtergrondartikelen. Abonneren gaat eenvoudig via de website.

Icoon smartphone aantikken met vinger

LinkedIn

Via LinkedIn deelt Bureau ABD de meest recente benoemingen en vacatures. Volgen staat vrij: sluit je aan bij onze 17.000 volgers!

Website ABD

Bezoek www.algemenebestuursdienst.nl voor actuele en achtergrondinformatie over de Algemene Bestuursdienst. Ook alle informatie over de concrete uitvoering en realisatie van de maatregelen naar aanleiding van het rapport Kwaliteit van mobiliteit. De werking van de ABD zijn hier te vinden.