De beste artikelen, digitaal gebundeld, in één overzichtelijk e-zine.

Elk ABD Blad kent vaste artikelen: twee hoofdartikelen over een onderwerp dat raakt aan een actuele opgave waar ABD’ers mee te maken krijgen in hun werk; de rubriek Openhartig waarin een ABD’er net even meer vertelt over zijn werk en zijn persoonlijke drijfveren; rubrieken over opleiding, kunst, inspiratie en het “boegbeeld” van een organisatie; en diverse artikelen over loopbaanstappen. Van elk blad hebben we de hoofdartikelen, de Openhartig en een paar loopbaanstappen genomen.

Daarmee hebben we een magazine gemaakt dat in één oogopslag een goed, evenwichtig en diepgravend beeld geeft van wat het betekent om in 2018 ABD’er te zijn.

Namens Bureau ABD, de MD-organisatie voor de top van de Rijksdienst, wensen we u veel leesplezier!